LKS: Partizan gostuje u Slanoj bari

Fudbaleri Partizana u osmini finala Lav kupa Srbije gostuju u Novom Sadu a protivnik im je ekipa Proletera.

Izvor: B92

Utorak, 27.10.2009.

16:54

Default images

Igralište Proletera nalazi se u novosadskom naselju Slana bara, a ekipa je ove sezone ušla u Prvu ligu. Trener 'crno-belih' Goran Stevanović rekao je pred gostovanje u Novom Sadu da "njegova ekipa nije imala sreće na žrebu" ali i da će "Partizan ići, kao i uvek, na pobedu". U šesnaestini finala Proleter je savladao ekipu Javora (3:1), Partizan je bio uspešniji od Inđije (3:0).

"Mišljenja sam da ni ovoga puta nismo imali puno sreće na žrebu za Kup, kao ni u prošloj rundi kada nam je rival bila ekipa Inđije. Ekipa Proletera predstavlja spoj mladosti i iskustva, u svojim redovima ima nekoliko mladjih igrača poniklih u omladinskoj školi Vojvodine, kao i par starijih i iskusnijih igrača sa prvoligaškim stažom, tu prvenstveno mislim na Dragića i Drakulića. Gledao sam Proleter i video da su jedna izuzetno čvrsta i jako organizovana ekipa na terenu. Imajući sve to u vidu, očekujem tvrdu i tešku utakmicu za moje igrače u kojoj ćemo, podrazumeva se, ići na pobedu, jer se to od Partizana uvek očekuje," rekao je Stevanović.

Za utakmicu sa Proleterom u ekipi Partizana neće biti nedovoljno oporavljenih Krstajića i Gavrančića, Ljajić je još uvek u Mančesteru, ostali igrači su spremni i konkurišu za mesto u startnoj postavi.

Utakmica Proleter - Partizan počinje u sredu u 13 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: