Određen "tim sveta", nema Srba

Međunarodna rukometna federacija odredila je selekciju sveta koja će 2. decembra gostovati u Zagrebu povodom proslave 60-godišnjice Hrvatskog rukometnog saveza.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2009.

22:30

Default images

Trener reprezentacije IHF je Francuz Klod Onesta, selektor svetskih prvaka, kojem su na raspolaganju 15 igrača, kao i šestorica u rezervi, a u ekipi nema nijednog srpskog rukometaša. Meč će se igrati u zagrebačkoj Areni.

Sastav "tima sveta":
golmani: Kasper Hvit (Danska) i Tjeri Omeje (Francuska)
leva krila: Mikael Gigu (Francuska) i Gudjon Sigurdson (Island),
desna krila: Jan Filip (Češka) i Vid Kavtičnik (Slovenija),
pivoti: Markus Alm (Švedska) i Mihael Knudsen (Danska)
spoljni igrači: Danijel Narsis (Francuska), Filip Jiha (Češka), Nikola Karabatić (Francuska), Mihael Kraus (Nemačka), Gijom Žil (Francuska), Olafur Stefanson (Island) i Marćin Lijevski (Poljska).
rezerve: golman Johanes Biter (Nemačka), pivot Bartoš Jurecki (Poljska), levo krilo Lars Kristijansen (Danska), desno krilo Hans Lindberg (Danska) i spoljni igrači Visem Hmam (Tunis) i Kiril Lazarov (Makedonija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: