Đurić: "To je naša realnost"

Predsednik Partizana Dragan Đurić izjavio je da su rezultati 'crno-belih' u Evropi pokazatelj realnog kvaliteta ekipe.

Izvor: B92

Subota, 24.10.2009.

12:06

Default images

"To je naša realnost. tri utakmice smo odigrali tako, nismo osvojili ni bod i moramo da kažemo da je to realna mogućnost ovog tima", rekao je Đurić. Predsednik 'crno-belih' najavio je da će se problemi u ekipi analizirati i da ne veruje da su promene u rukovodstvu u nekoj većoj meri mogle da utiču na fudbalere Partizana.

Đurić ne veruje kako Partizan može da se i na proleće takmiči u Evropi.

"Imamo još tri utakmice ali mislim da je nerealno očekivati čudo", smatra Đurić.

Predsednik Partizana izjavio je kako loša fizička pripremljenost, nije jedini problem u timu 'crno-belih'.

"Popričaćemo sa ljudima koji vode tim, napraviti analizu i videti gde su problemi. Sigurno je da fizička pripremljenost nije jedini razlog, a šta je sve, to moramo da vidimo i rešimo kako bismo prevazišli situaciju", rekao je Đurić.

Predsednik 'crno-belih' nije želeo da kaže do kakvih promena će doći u klubu.

"Trebalo bi da se uradi mnogo toga. nadam se da ćemo u vremenu koje je pred nama popraviti neke stvari. Ne bih o detaljima, nije ni mesto ni vreme", izjavio je Đurić.

Đurić ne smatra da su promene u rukovodstvu kluba mogle da utiču na fudbalere Partizana.

"Možda su mogle da utiču malim delom, ali ako znate da igrate, onda igrajte. Ako hoćete da igrate, igrajte. Ako nećete ili ne možete ili ne znate, možete da imate ne znam kakvu atmosferu, ona vam neće ništa promeniti. Ja moram ponovo da kažem da mi u klubu nemamo nikakav problem. Otišao je trener, pa šta? Otišao je i u Romi, pa Roma pobeđuje. Ima drugih problema o kojima moramo da pričamo i da ih rešavamo", rekao je predsednik 'crno-belih'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: