Završen spor NBA i sudija

Zvaničnici NBA potpisali su novi dvogodišnji ugovor sa sudijskom organizacijom, samo tri dana pre početka nove sezone.

Izvor: B92

Subota, 24.10.2009.

09:36

Default images

Do dogovora između zvaničnika NBA i sudija je došlo posle višemesečnih pregovora. "Zadovoljni smo da smo došli do dogovora. Pregovori su trajali duže nego što je bilo koja strana očekivala, ali kada sezona počne u utorak, imaćemo najbolje sudije na svetu da sude naše utakmice", rekao je komesar NBA lige Dejvid Štern.

NBA je tokom predsezone koristila manje iskusne sudije, koji su bili meta brojnih kritika. Štern je izjavio kako će NBA sudije naredni vikend provesti u trening kampu kako bi bili što spremniji za otvaranje sezone u utorak.

"Naša namera je od starta bila da se dogovorimo. Možda je situacija u međuvremenu postala suviše "zagrejana" i za mene bi bilo bolje da sam se povukao. Ipak, druga strana je tražila da se vratim i rekla da dolazi da se dogovori i pitali su me da budem tamo i mislim da sam bio dužan da poštujem njihov zahtev", rekao je Štern.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: