Gajinov na čelu Stručne komisije

Dugogodišnji trener Vojvodine Voja Gajinov izabran je za predsednika Stručne komisije Kuglaškog saveza Srbije na sednici održanoj u Pančevu.

Izvor: B92

Petak, 23.10.2009.

23:21

Default images

Drugi član je Ilija Ramić, dok će trećeg člana za desetak dana imenovati KS Centralne Srbije. Pošto je Gajinov ujedno bio i član Upravnog odbora KS Srbije, morao je da podnese ostavku na tu funkciju i za novog člana izbarana je Eržebet Molnar, igračica i direktor ženskog šampiona Srbije subotičkog Pionira.

Molnarova je bila član Disciplinske komisije KSS pa će morati da se povuče iz tog tela i zameniće je Milorad Jakovljević iz Kikinde.

Članovi Upravnog odbora KS Srbije (predsedavao predsednik Uroš Dragojlović) odbili su žalbu reprezentativke Žakline Poljaković (prošle sezone igrala za šampiona subotički Pionir) na odluku Disciplinske komisije KS Srbije da je kazni zbog nesportskog ponašanja u toku Šampionata sveta u Detenhajmu u maju ove godine šestomesečnom zabranom igranja u inostranstvu.

Domaćin članovima Upravanog odbora KS Srbije bio je vlasnik kuglane BSP Pavle Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: