Zvezda ceni Borac, ali želi bodove

Fudbaleri Crvene zvezde posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, i gostovanja u Požarevcu vraćaju se na "Marakanu" gde u subotu dočekuju Borac.

Izvor: B92

Petak, 23.10.2009.

15:44

Default images

Duelom sa čačanima, za koje je prošle sezone nastupao Darko Lazović, koji je tokom leta stigao u Beograd, crveno-beli otvaraju seriju od 3 meča u 7 dana (utakmica kupa sa Novim Pazarom u sredu). Iako su bez kiksa u dosadašnjem delu prvenstva, i lideri na tabeli, crveno-beli sa uvažavanjem dočekuju goste iz Čačka:

" Borac je dobra ekipa, koja zna da igra fudbal i koja u svojim redovima ima dosta kvalitetnih igrača. Ipak, mi imamo obavezu više, jer igramo na našem stadionu i pred našim navijačima. Crvena zvezda mora da ide na pobedu, kao i u svakom meču do sada. Trebamo da odigramo onako kako znamo, da damo sve od sebe i rezultat neće izostati" – istakao je bek crveno-belih Ignjatijević.

Utakmica 9. kola Jelen Superlige Srbije, između Crvene zvezde i Borca počinje u subotu 24. oktobra, sa početkom u 16 časova, ulaz na istočnu tribinu je slobodan za djake i studente.

Na poluvremenu će dresove Crvene zvezde i pretplatne karte dobiti Bora Đorđević i slavni vaterpolista Aleksandar Šapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: