FMP dočekuje Zagreb

Košarkaši FMP-a posle poraza od Cibone, žele pobedu u duelu sa gradskim rivalom Zagrebom. Meč se igra u Železniku od 18 sati.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 23.10.2009.

14:33

Default images

Košarkaš FMP-a Nemanja Protić izjavio je da očekuje da njegova ekipa brzom i agresivnom igrom u Železniku slomi otpor Zagreba i dodje do druge pobede u Jadranskoj ligi.

"Bez lažne skromnosti, očekujem pobedu. Istina je da je Zagreb dobro počeo sezonu, ali ako želimo da se umešamo u borbu za vrh tabele, nemamo pravo na grešku u Železniku. Ubedjen sam da smo kvalitetnija ekipa i da ćemo slomiti goste agresivnom i brzom igrom. Moramo da im
stavimo do znanja da nemaju sanšu na našem parketu", rekao je Protić.

Plejmejkera "pantera" ne brine to što će za rivale imati iskusne igrače Vladimira Krstića i Damira Mulaomerovića.

"Svaka čast Krstiću i Mulaomeroviću, ali siguran sam da neće moći da izdrže naš tempo. Ušli su u godine i zato se igra Zagreba zasniva na odličnim centrima Tomiću i Prkačinu. Ako sprečimo da se lopta olako spušta u reket, završili smo veliki deo posla", zaključio je Protić.

Utakmica četvrtog kola Jadranske lige izmedju FMP-a i Zagreba igra se u subotu u Železniku od 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: