Lorens Roberts u Partizanu

Krilni centar Lorens Roberts i zvanično je postao košarkaš Partizana.

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2009.

12:39

Default images

Roberts će biti i poslednje pojačanje šampiona Srbije na početku nove sezone. 27-godišnji košarkaš nastupao je prošle godine za Crvenu zvezdu, a leto je proveo u trening kampu Indijana Pejsersa. Roberts je visok 206 cm, snažan je i veoma pokretljiv igrač, uz dobar šut, ali je sklon povredama, zbog čega je celu jednu sezonu u karijeri pauzirao.

Roberts je posle sjajne NCAA karijere, gde je 2004. godine izabran u najbolju petorku pored imena kao što su Džamir Nelson, Emeka Okafor i Džoš Čildres, dve godine proveo u Memfisu ,odakle je otišao u Olimpijakos.

Roberts je zbog povrede nije odigrao nijedan meč u dresu ekipe iz Pireja, a po oporavku jednu godinu je igrao u CBA ligi. Posle toga se vratio u Evropu, u Crvenu zvezdu u kojoj je igrao prošle sezone.

Prethodne godine Roberts je u NLB ligi ostvario prosek od devet poena i 5,9 skokova po meču, dok je u Evrokupu imao učinak od 10,9 poena i 7,7 uhvaćenih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: