Bolonja promenila trenera

Italijanski fudbalski klub Bolonja saopštio je da je otpustio je trenera Đuzepea Papadopula i na tu funkciju postavio Franka Kolumba.

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2009.

11:59

Default images

Sa ovom promenom, postavljen je novi rekord po broju otpuštenih stručnjaka u italijanskom šampionatu, pošto je, posle osam odigranih kola, bez posla ostalo čak pet trenera. Papadopulo, koji je postavljen na tu funkciju pre šest meseci, umesto Siniše Mihajlovića, vodio je ekipu na samo 15 utakmica.

Bolonja je u novoj sezoni zabeležila samo jednu pobedu, pa potez čelnika ovog kluba ne predstavlja veliko iznenađenje. Kolumbo je prethodno trenirao Askoli u Seriji B.

Fudbalski klub Bolonja objavljuje da je raskinuo ugovor sa trenerom Đuzepeom Papadopulom. Njega je na toj funkciji zamenio Franka Kolumba“, kaže se u zvaničnom saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

Bolonja, koja je na startu sezone promenila i vlasnika, pošto je klub kupio albanski tajkun, promenila je tri trenara u poslednjih 14 meseci i trenutno zauzima 18. mesto u Seriji A.

Poslednje plasirana ekipa Livorna, u utorak, je smenila trenera Đenara Rutolu, koga je nasledio Sense Kozmi. Prethodno su trenere promenili i Roma, Atalanta i Napoli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: