Midlsbro otpustio Sautgejta

Fudbalski klub Midlsbro, član Čempionšipa, objavio je da je raskinuo ugovor sa menadžerom Garetom Sautgejtom.

Izvor: B92

Sreda, 21.10.2009.

11:02

Default images

Midlsbro je na svom sajtu objavio kako je Sautgejt otpušten, a klub je takođe napustio i konsultant Alan Smit. Sautgejt je otpušten posle tri uzastopna poraza na domaćem terenu."Ovo je moja najteža odluka koju sam morao da donesem otkako se bavim fudbalom", rekao je direktor kluba Stiv Gibson.

"Garet je pružio Midlsbrou puno toga kao kao kapiten i u veoma teškim okolnostima, kao menadžer", dodao je Gibson.

Gibson je rekao da je bivšeg reprezentativca Engleske zaposlio u "situaciji koja mu nikako nije išla na ruku".

"On je dobar čovek i poseduje sve kvalitete i integritet koji želimo da imamo u menadžeru. Ipak, ovo je bio momenat za promenu i promena je morala da bude napravljena. Garet će uvek biti dobrodošao u našem klubu. Engleskom fudbalu su potrebni ljudi poput njega i sigurni smo da će ovo iskustvo i njemu biti od koristi", zaključio je Gibson.

39-godišnji Sautgejt je bio pod velikim pritiskom posle tri uzastopna poraza na "Riversajdu", iako niz prekinut pobedom nad Derbi Kauntijem rezultatom 2:0.

Midlsbro posle 13 odigranih kola zauzima četvrto mesto u Čempionšipu, iza Vest Broma, Njukasla i Kardifa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: