Paunić: "Imam slobodu u igri"

Srpski reprezentativac Ivan Paunić odlično je počeo novu sezonu u Ostendeu, pošto je u pobedi nad Alstarom ubacio 22 poena (6-8 iz igre, 9-10 penali, 8 sk.).

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2009.

18:58

Default images

Paunić kaže da je zadovoljan ulogom koju mu je trener poverio. Kada sam došao u Belgiju stigao me je umor od svih reprezentativnih obaveza tokom leta. Trener me je pustio da se odmorim, svestan da rizikuje jer nisam imao nijedan trening sa ekipom. Time mi je tada ukazao poverenje, sada mi daje slobodu u igri, a na meni je da sve to opravdam".

Bivši junior Partizana i košarkaš Vojvodine kaže da su ambicije u novoj sezoni najviše.

"Plan je da se osvoji titula. Ekipa je formirana od najboljih igrača iz svih domaćih klubova koji odlično poznaju ligu. Uz Džoa Vukosavljevića, koji je došao ovo leto, šanse su nam velike".

Paunić kaže da još ne razmišlja o odlasku iz Belgije, iako uz predviđeno obeštećenje može da ode.

"Ne opterećujem se time. Na meni je da nastavim dobro da igram".

Ivan Paunić ima 22 godine, a letos je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: