Veber: „Možemo da budemo ponosni“

Posle trijumfa na Velikoj nagradi Brazila Mark Veber je izjavio da ekipa Red Bul može da bude ponosna iako je ostala bez titule u obe konkurencije.

Izvor: B92

Nedelja, 18.10.2009.

22:12

Default images

Australijanac je do druge pobede u sezoni, ali i karijeri, došao na stazi „Interlagos“ ispred Roberta Kubice u bolidu BMW Zaubera i vozača Meklaren Mercedesa, ali je, ipak, ostao u senci Džensona Batona koji je obezbedio titiulu šampiona petim mestom u Brazilu.

Ovo je fantastičan dan za tim jer smo pobedom potvrdili drugo mesto u konkurenciji konstruktora. Istina je da to nije bilo dovoljno da bismo došli do titule, ali možemo da budemo ponosni na sve što smo uradili“, rekao je Veber, koji je ove godine trijumfovao i na trci za Veliku nagradu Nemačke na stazi „Nirburgring“.

Veber je, takođem zahvalio dobavljaču motora austrijske ekipe Renou, koji možda neće biti sa timom naredne sezone, pre nego što je Batonu čestitao na osvojenoj tituli.

Mislim da je Dženson zaslužio titulu, vozio je odlično, ekipa Bron GP je imala i dobre i loše dane, ali je on odradio fantastičan posao i čestitam mu na tome“, dodao je Veber.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: