Aleksu Fergusonu preti suspenzija

Menadžeru Mančester Junajteda Aleksu Fergusonu preti suspenzija od pet mečeva zbog negativnih izjava o sudiji Alanu Vajliju, prenosi „Sunday Mirror“.

Izvor: B92, ESPN

Nedelja, 18.10.2009.

20:05

Default images

Ferguson je okarakterisao Vajlija nespremnim posle meča sa Sanderlendom (2:2), ali se potom dva puta izvinio. „Oduvek sam poštovao Alana Vajlija, on je dobar sudija, a cilj mojih opaski nije bio da naruše njegovu reputaciju. Nadam se da ću imati priliku da lično razgovaram sa njim“, izjavio je Ferguson.

„Nismo igrali dobro protiv Sanderlenda. Naša dodavanja bila su nekarakteristično neprecizna i to je možda razlog zašto su me emocije posle meča savladale i naterale me da komentarišem sudiju“, ponudio je Ferguson objašnjenje kako je došlo do pomeranja agresije sa svojih igrača na sudiju.

Prema navodima „Sandej mirora“, Fudbalska asocijacija Engleske zauzeće čvrst stav prema menadžeru Junajteda, a konačni epilog znaće se u ponedeljak.

Ferguson je već dva puta (2003. i 2007. godine) bio kažnjen sa dva meča zabrane obavljanja funkcije. Junajted je posle devet kola prvi na tabeli Premijer lige sa 22 boda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: