NLB: Bosna bolja od Radničkog

U prvom meču 3.kola NLB lige Bosna u Sarajevu pobedila Radnički iz Kragujevca 75:67. Šehović sa 26 i Pantić sa 23 poena, najefikasniji na meču.

Izvor: B92

Petak, 16.10.2009.

22:08

Default images

Košarkaši Radničkog iz Kragujevca doživeli su prvi poraz u NLB ligi, od ekipe Bosne 75:67. Tim Miroslava Nikolića tokom celog meča u Sarajevu "pretio" je još jednim iznenadjenjem, ali na kraju nije imao i snage za preokret u "Skenderiji".

Domaći tim, predvodio je Suad Šehović sa 26 poena, Zlatko Jovanović je ubacio 15. U kragujevačkom timu, Pantić je uz 23 poena imao i 5 skokova, Brkić je postigao 15, a Šepa 10 poena.

Bosna je posle izjednačenog početka, do prve osetnije prednosti stigla pred kraj prvog poluvremena, na veliki odmor otišlo se sa +9 za Bosnu (42:33). Tu prednost sarajevski tim je zadržao do kraja, iako je Radnički nekoliko puta ozbiljno zapretio, prilazio na 4 poena deficita, poslednji put u 36.minutu posle pogotka Pantića.

Ipak, domaći su pogocima i penalima Šehovića i Jovanovića, stigli do mirne završnice i prve pobede u novoj NLB sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: