'Panceri' ispraćeni zvižducima

Fudbalska reprezentacija Nemačke kvalifikovala se za SP 2010. godine u Južnoj Africi, nakon trijumfa nad Rusijom (1:0) u Moskvi.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.10.2009.

12:26

Default images

Zbog toga se ’panceri’ u sredu nisu preterano trudii u duelu sa Finskom (1:1), kada su prikazali bledu igru u odnosu na prethodne mečeve.To se nije preterano dopalo domaćim navijačima, koji su bili frustrirani zbog nezainteresovanosti svojih ljubimaca.Fudbaleri Nemačke zbog toga su u nekoliko navrata bili izviždani, a to je izazvalo burnu reakciju kapitena nacionalnog tima Mihaela Balaka.

"Ne mogu da razumem zviždanje. Istina je da nismo igrali dobro, ali to ne znači da su igrači zbog toga zaslužili da im domaća publika zviždi, naročito ne posle uspešnih kvalifikacija", rekao je Balak.

"Svi smo razočarani, iskreno očekivao sam od naših navijača da imaju malo više razumevanja", priznao je fudbaler Čelsija.

Selektor Nemačke Joakim Lev ocenio je da je njegov tim protiv Finske odigrao dva različita poluvremena.

"U prvom poluvremenu nismo igrali dobro i to se videlo. Međutim, u nastavku meča uspeli smo da podignemo nivo igre, ali Finci su se odlično branili, a nama je nedostajalo svežine i nismo mogli da ponovimo igru iz Moskve", rekao je Lev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: