Đorić: "Bio sam uplašen"

Policijska uprava u Varaždinu potvrdila je da je više huligana u utorak napalo direktora mlađih selekcija FSS-a Milovana Đorića uoči duela Hrvatska - Srbija.

Izvor: B92

Sreda, 14.10.2009.

17:04

Default images

O slučaju Đorić postoji više verzija i viđenja. Broj napadača u različitim izjavama napadnutog kreće se od dva do deset, povreda, koje su neposredno posle napada predstavljene kao lakše telesne, više nema, a Milovan Đorić je u četvrtak ispričao konačnu verziju.

"Uhvatila me je grupa osam, deset, ne znam koliko njih. Ja sam nosio našu jaknu, Fudbalskog saveza Srbije, sa obeležjima SSSS i pozadi veliko Srbija i počeli su da viču 'skidaj jaknu četniče'. Ja sam se tog trenutka, ne znam koja mi je snaga došla, otrgao i počeo da trčim i da vičem 'policija, policija'. Jedan me je stigao od njih i zamanuo da me udari, ja sam se izmakao, a on je pao, a u međuvremenu sam jednog dokačio levom pesnicom", rekao je Milovan Đorić za B92 u četvrtak.

Od utorka popodne do srede ujutur pojavilo se u ovdašnjim i hrvatskim medijima nekoliko opisa događaja. Đorić je na to rekao da je to laž jer nikome nije dao izjavu osim Radio televiziji Srbije.

"To je sve laž. Ja sam prvi put sinoć RTS-u dao izjavu, i nikome ništa nisam pričao", naglasio je Đorić.

Epilog je poznat, Đorić se vratio u Srbiju bez vidljivih posledica, a varaždinska policija privela lica osumnjičena za napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: