Viktor Troicki sa Monakom u Šangaju

Srpski teniser Viktor Troicki u utorak igram meč prvog kola turnira u Šangaju sa Argentincem Huanom Monakom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.10.2009.

21:09

Default images

Taj meč četvrti je po redu na terenu broj tri, a pre tog igraju se dueli Has – Beker, Beneto – Ljubičić i Štepanek – Bek. Program počinje u 13h po lokalnom, tj. u sedam ujutru po srednjeevropskom vremenu. U jedinom prethodnom okršaju, u Oklendu ove godine, Troicki je dobio Monaka 3:6, 6:4, 6:2.

Huan Monako ima 25 godina i trenutno je 28. teniser na ATP listi. Najbolji plasman imao je u februaru prošle godine, kada je bio 14. na lestvici. Sve tri titule u karijeri osvojio je 2007. godine na šljaci – Kicbil, Pertšah i Buenos Aires, a još šest puta je gubio u finalima (sve na šljaci).

Nedavno je na turniru iz Serije 250 u Bukureštu izgubio u finalu od Alberta Montanjesa, a na istom stepeniku zaustavljen je i u Buenos Airesu i Bastadu. Na Gren slemovima je ove sezone prvo kolo prošao samo na Rolan Garosu.

Ukoliko pobedi Huana Monaka, Troicki će igrati sa osmim nosioce Žilom Simonom iz Francuske.

I Novak Đoković, prvi reket Srbije, učestvuje u Šangaju i rival u drugoj rundi mu je Italijan Fabio Fonjini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: