WL: Vojvodina ubedljiva na startu

Odbojkaši Vojvodine savladali su Mladi radnik rezultatom 3:0 (25:18, 25:21, 25:22) u prvom kolu Wiener Städtische lige.

Izvor: B92

Petak, 09.10.2009.

21:15

Default images

Vojvodina je do pobede došla mnogo lakše nego što se očekivali, dok Požarevljani nisu uspeli da ponove uspeh sa starta prošle sezone, kada su na gostovanju u Novom Sadu došli do sva tri boda.

Pred meč sa Mladim radnikom trener Novosađanin Nikola Salatić je imao mnogo kadrovskih problema, ali je Vojvodina došla do trijumfa posle jednog sata i 15 minuta igre.

Igrači Vojvodine su od početka meča ušli u ritam pa su do drugog tehničkog tajm auta već ostvarili veliku prednost od 16:8, a potom su do vođstva od 1:0 u setovima došli sa 25:18. Više uzbuđenja viđeno je u preostala dva seta, ali je Vojvodina gotovo sve vreme kontrolisala rezultat pa je rutinski došla do pobede na startu šampionata.

Najbolji u domaćem timu bio je Petar Čurović sa 16 poena, dok je Marko Ivović imao 14, dok se kod poraženih jedino istakao Radoslav Dojčilović sa 11 poena.

U premijernom meču nove sezone Wiener Städtische lige Crvena zvezda je u četvrtak savladala branioca šampionske titule Radnički iz Kragujevca, a preostale dve utakmice prvog kola šampionata igraju se za vikend. Smederevo u subotu od 20 časova dočekuje Ribnicu, dok novi Superligaš Spartak iz Ljiga u nedelju od 19 gostuje beogradskom Partizanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: