UO FK Partizan, odlazi i Tomić?

U utorak u 17 časova sednica UO FK Partizan. Beogradski mediji prenose da je moguća i smena sportskog direktora Ivana Tomića.

Izvor: B92, Novosti

Utorak, 06.10.2009.

14:31

Default images

Sednica Upravnog odbora Partizana zakazana je za utorak, a na dnevnom redu će se, osim uobičajenog izveštaja o učinku prvog tima, neći i predlog o imenovanju Branka Ružića na funkciju potpredsednika kluba.

Ružić je zimus postao član rukovodstva crno-belih, a na mesto potpredsednika biće unapređen posle odlaska Gordana Petrića, čija će ostavka biti verifikovana na današnjem sastanku.

Istovremeno, planirano je da se u rad Upravnog odbora uključi Nebojša Šaranović, direktor firme „Kapa star limitid”.

Medjutim, kako prenose "Novosti" sednica UO osim "protokolarnog" dela mogla bi da ima jednu važnu tačku, a to je moguća smena sportskog direktora Ivana Tomića.

Već je poznato da na dnevnom redu biti usvajanje ostavke potpredsednika Gordana Petrića, koji ju je usmeno podneo na prethodnom sastanku.

Prema brojnim informacijama, od utorka će krenuti totalna ofanziva ostatka uprave na sportskog direktora Ivana Tomića, koji se doživljava kao najveći tragičar svih neuspeha crno-belih u prethodna dva meseca, zbog niza pogrešnih procena, te će biti pritisnut da i on podnese ostavku.

Kako je Tomić ostao poslednji predstavnik “sportske struje” u Humskoj 1, jasno je da nema podršku većine rukovodstva, jedino je pitanje da li će popustiti pred presijom, kao Petrić, ili će izdržati do kraja zimske pauze, kada se predviđa da je krajnji rok za njegovu smenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: