Burek, ćevapi i dijamanti, prvi deo

Saradnik B92 Miloš Jovanović prisustvovao je u Sarajevu meču kvalifikacija za Svetsko Prvenstvo između BiH i Turske i mi vam prenosimo njegove utiske.

Izvor: B92

Utorak, 06.10.2009.

09:55

Default images

"Noć između devetog i desetog septembra tekuće godine proveo sam, za mene, na krajnje neuobičajen način. Dok je većina mojih sugrađana u tom momentu provodila vreme analizirajući igru "orlova" protiv Francuske, dozlaboga diskutovala o mršavih (ili bogatih, zavisi koga pitate) 1-1 na Marakani, te kritikovala nedisciplinu Danka Lazovića, očajavala zbog jalove igre napadača i šta sve ne, ja sam se vozio u džipu magistralnim drumom od Zenice do Sarajeva, sabirajući utiske sa nekog drugog meča koji se desio to isto veče, i završio sa jednakih 1-1. Samo, umesto Milijaša, Žigića, Jovanovića i Stankovića, moje društvo je vršilo disekciju partija Džeke, Misimovića, Ibiševića i Ibričića.

Pogađate, bio sam svedok kvalifikacionog meča između Bosne i Turske, koji je takođe mogao da odluči svašta nešto, ali je podela bodova odložila presudu za još jedan mesec. Ali, šta ću ja u Bosni, uopšte ?"

Šta je Miloš tražio u Bosni, možete da pročitate ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: