UEFA smanjila kaznu Đilardinu

Evropska fudbalska unija (UEFA) prepolovila je suspenziju igraču Fiorentine Albertu Đilardinu, pa će on moći da igra protiv Debrecina 20. oktobra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.10.2009.

19:26

Default images

Đilardino je dobio crveni karton u prvom kolu Lige šampiona protiv Fiorentine, kada je u duel sa Žeremijem Tulalanom ušao neoprezno sa visoko podignutim laktom. Prvobitno je kažnjen sa dva meča neigranja, ali je UEFA usvojila žalbu Fiorentine i 'precrtala' jedan meč suspenzije.

"Suspenzija Alberta Đilardina smanjena je na jednu utakmicu i on će igrati protiv Debrecina", piše u zvaničnom saopštenju kluba iz Firence.

Đilardino nije igrao protiv Liverpula u drugom kolu, tako da je suspenziju već odslužio.

Alberto Đilardino ima 27 godina, a u Fiorentinu je prešao krajem maja 2008. godine iz Milana za 15 miliona evra. Pre toga je u taboru 'roso-nera' proveo tri sezone i isto toliko u Parmi, u čijem dresu se afirmisao.

Za reprezentaciju Italije 'Đila' je odigrao 36 utakmica i postigao 12 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: