Karadžić: Antić selektor i posle SP

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da je želja Saveza da Radomir Antić ostane selektor do kraja Evropskog prvenstva 2012.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 05.10.2009.

17:11

Default images

Karadžić je posle sastanka Izvršnog odbora rekao da da ugovor sa Antićem traje do završetka Svetskog prvenstva, ali da je želja da on na toj funkciji ostane i posle Južne Afrike, i da reprezentaciju odvede i na Evropsko prvenstvo koje se 2012. godine igra u Poljskoj i Ukrajini.

Uvereni smo da ćemo otići na Svetsko prvenstvo, a bez obzira na to šta ćemo uraditi u Južnoj Africi, naša je želja da Antić ostane na mestu selektora, jer je pod njegovim vođstvom stvorena izuzetno dobra atmosfera, ne samo u nacionalnoj selekciji, već u celokupnom našem fudbalu“, rekao je Karadžić.

Prema Karadžićevim rečima, u ovom trenutku je, ipak, još rano govoriti o tome da li će doći do produžetka saradnje sa Antićem, s obzirom da razgovori tek predstoje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: