Munian najmlađi strelac Primere

Napadač Atletik Bilbaa Iker Muniain postao je najmlađi strelac u istoriji Primere kada je u nedelju doneo bod svom timu protiv Real Valjadolida.

Izvor: B92, Reuters

Ponedeljak, 05.10.2009.

13:20

Default images

Muniain, koji puni 17 godina u decembru, ušao je u igru u drugom poluvremenu i već u 77. minutu je zatresao mrežu Valjadolida i postavio konačan rezultat utakmice 2:2. Sa 16 godina, devet meseci i 15 dana Muniain je ušao u istoriju španskog fudbala i oborio je rekord koji je 2003. godine postavio igrač Levantea Hisko Nadal.

Utakmica izmešu Bilbaa i Valjadolida obilovala je uzbuđenjima, a oba tima su meč završili sa jednim, odnosno dvojicom, igrača manje.

Drago mi je što sam skrenuo pažnju na sebe, ali je najvažnije da smo došli do boda“, rekao je Miniain, koji je u Bilbao došao kao 12-godišnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: