Viktor Hrijapa novi kapiten CSKA

Krilni košarkaš CSKA Viktor Hrijapa imenovan je za novog kapitena ekipe pošto će Matjaž Smodiš zbog povrede propustiti veliki deo sezone.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2009.

19:31

Default images

"Počastvovan sam što ću biti kapiten sjajnog tima i kluba koji je osvojio mnogo titula. Sezona će biti teška zbog brojnih promena u sastavu i stručnom štabu, ali ja ću se truditi da budem prevodnik ovog tima i da primerom pokažem da zaslužujem da budem kapiten", izjavio je Hrijapa.

Predsednik CSKA Andrej Vatutin kaže da izbor nije bio naročito težak.

"Smodiš je bio sjajan kapiten, ali morali smo da izaberemo nekog da predvodi tim kada ga nema. Hrijapa je bio najbolji kandidat – ima autoritet kod drugih, pravi je vođa, ima smisao za humor i, najvažnije, pravi je borac čime može da motiviše saigrače i navijače".

'Armejce' su ovog leta napustili Lorbek, Moris, Zisis, Savrašenko i Kaširov i trener Etore Mesina, a u klub je nedavno došao srpski internacionalac Ivan Radenović. Umesto Mesine na klupi sedi Jevgenij Pašutin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: