Marko Lekić prešao u Budućnost

Centar Marko Lekić novi je košarkaš podgoričke Budućnosti.

Izvor: B92, EuroBasket

Petak, 02.10.2009.

19:17

Default images

Lekić će zvanični debi za Podgoričane imati protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde 10. oktobra na otvaranju nove sezone NLB lige. Lekić je potpisao jednogodišnji ugovor i četvrto je pojačanje Budućnosti ovog leta, posle Gorana Jeretina, Čedomira Vitkovca (Partizan) i Borisa Savovića (Hemofarm).

Lekić ima 24 godine i visok je 210cm, a uprava kluba najavila je da će snažni centar biti poslednje pojačanje Budućnosti. Ranije je igrao za subotički Spartak, Atlas, Vojvodinu i Zvezdu, a prošle sezone je u slovenačkom Slovanu beležio 15,6 poena i 5,8 skokova po meču.

Stevan Milošević, još jedan bivši centar Crvene zvezde, nalazi se na probi u grčkom Paneliniosu. Posle kratke epizode u 'crveno-belom' dresu početkom prošle sezone, 211cm visoki košarkaš ostatak sezone proveo je u nemačkom Kelnu, za koji je u proseku imao 9,2 poena i 4,9 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: