Đurđević: "Želim nadigravanje"

Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je da nema pravo da preti Crvenoj zvezdi pred derbi utakmicu sedmog kola Jelen Super lige.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2009.

16:22

Default images

On je istakao da njegova ekipa ne ide na Marakanu s "belom zastavom". "Zvezdi nema niko pravi da preti i kada nije na prvom mestu, a kamoli sada kada je lider. Ipak, to nikako ne znači da na Marakanu idemo s belom zastavom. Naprotiv, rekao sam igračima da želim da se nadigravamo sa protivnikom", rekao je Đurđević.

Šef stručnog štaba ekipe sa Karaburme istakao je da dobro poznaje protivnika i da očekuje dobru utakmicu.

"Veoma dobro se medjusobno poznajemo. Zvezda nema igrača koji se previše ističu, ali je napravila snažan kolektiv. Opasni su sa bokova, imaju Perovića, Lekića i našeg bivšeg napadača Jevtića. I mi, medjutim, imamo odlične mlade napadače Milića i Šćepovića, kao i iskusnog Jelića. Očekujem dobar fudbal, a nek slavi ko bude bolji", poručio je trener OFK-a.

Đurđević na subotnjoj utakmici neće moći da računa jedino na odbrambenog igrača Darka Jovandića, koji je isključen prošle nedelje protiv Smedereva.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 16 bodova, dok "romantičari" sa Karaburme imaju tri boda manje. Utakmica između Crvene zvezde i OFK Beograda igra se u subotu od 18.30 na Marakani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: