Petrović: "Nastavak dobrih igara"

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u malom gradskom derbiju sa OFK Beogradom u sedmom kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92

Petak, 02.10.2009.

14:24

Default images

Trener "crveno-belih" Vladimir Petrović rekao je da poštuje „romantičare“ kao što je poštovala i sve dosadašnje rivale. "Slažem se sa igračima OFK Beograda, koji očekuju jedan odličnu utakmicu u subotu. Mislim da će od sutrašnjeg duela publika najviše profitirati. OFK Beograd od početka prvenstva prikazuje dobru igru, što svedoči i njihovih 13 bodova i treće mesto na tabeli", rekao je Petrović.

Aleksandar Jevtić je u prošloj sezoni nosio dres OFK Beograda i nada se da će i u ovom odmeravanju snaga Zvezde i „romantičara“ biti uspešan.

"Dovoljno dobro poznajem igrače OFK Beograda i mislim da poseduju određeni kvalitet. O kakvoj se ekipi radi govori 13 bodova, koji nisu ni malo slučajni. Subotnjoj utakmici prilazimo sa puno koncentracije, jer smo svesni da nas očekuje jedan težak meč. Kao i u svaku utakmicu ulazimo maksimalno motivisani i naravno, idemo na tri boda", istakao je Jevtić.

Mohamed Aval Isah kaže da je dobro upoznat sa kvalitetima OFK Beograda, sa kojima sa sastao do sada nekoliko puta.

"OFK Beograd igra jako dobro u ovoj sezoni. Svi smo toga svesni i znamo šta se očekuje od nas. Prvi smo na tabeli i verujem da ćemo na toj poziciji ostati i posle ovog derbi meča", rekao je Isah.

Utakmica između Crvene zvezde i OFK Beograda igra se u subotu od 18.30 časova na Marakani. "Crveno-beli" vode na tabeli domaćeg šampionata sa dva boda više u odnosu na aktuelnog prvaka Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: