Gavrančić i Ljajić: "Neiskusni smo"

Fudbaleri Partizana Goran Gavrančić i Adem Ljajić kažu da je poraz od Šahtjora posledica neiskustva "crno-belih".

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2009.

22:25

Default images

Tim iz Donjecka slavio je rezultatom 4:1 i posle dva kola jedini ima maksimalan učinak u grupi J Lige Evrope. "Bilo je teško, opet se videlo neiskustvo o kome stalno pričamo ali nikako da ispravimo. Primili smo jeftine golove, imali su igrači Šahtjora još nekoliko dobrih prilika da postignu gol, imali smo i mi neke svoje šanse, i na kraju je Ljajić uspeo da postigne pogodak", rekao je Gavrančić.

Adem Ljajić ušao je u igru u drugom poluvremenu i uneo malo živosti u igru Partizana. Mladi reprezentativac Srbije uspeo je da postigne i počasni gol za ekipu Gorana Stevanovića.

"Ne mogu da budem zadovoljan jer je moj tim izgubio. Izgubili smo od realno boljih rivala koji brane trpofej u ovom takmičenju, pokazali da smo neiskusni i da mladim igračima u ekipi treba još vremena. Sada je najvažnije da što pre zaboravimo ovaj poraz i okrenemo se utakmicama koje nas očekuju", izjavio je Ljajić.

Bivši igrač Partizana i sadašnji fudbaler Šahtjora Igor Duljaj kaže da je njegov tim zasluženo pobedio.
Igor Duljaj (dole desno) sa navijaèima iz Srbije (www.partizan.rs)
"Šahtjor može biti zadovoljan rezultatom. Posle eliminacije u Ligi šampiona, predsednik kluba je bukvalno naredio odbranu titule u Ligi Evrope i ovo je značajan korak ka tom cilju", rekao je Duljaj.

Nekolicina fudbalera vratila se u Partizan posle višegodišnjih karijera u inostranstvu, Duljaj kaže da bi i on to želeo.

"Pešice bih se vratio u Partizan ali u ovom trenutku nerealno je govoriti o tome. Svi znaju da je Partizan moja jednina velika i prava ljubav", izjavio je Duljaj.

Odbrana Partizana bila je na velikim mukama tokom svih 90 minuta, a ekipa Mirčee Lučeskua mogla je da postigne i više od četiri gola.

"Uvek imamo malih problema sa zaršnicom, našim napadačima uvek treba više šansi da bi postigli gol. Objektivno bili smo favoriti na papiru, ali trebalo je to preneti i na teren. Bila je ovo jedna od boljih Šahtjorovih utakmica pogotovo smo dobro igrali u prvom poluvremenu. Ono što nam predstavlja problem jeste zgusnut raspored jer svaka tri, četiri dana igramo utakmice koje mogu mnogo toga da odluče", rekao je kapiten Šahtjora Darijo Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: