Oven pauzira naredne tri nedelje

Fudbaler engleskog Mančester junajteda, Majkl Oven, odsustvovaće sa terena naredne tri nedelje zbog povrede prepona, saopštio je klub sa ’Old Traforda’.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2009.

13:58

Default images

Napadač aktuelnog šampiona Engleske u sredu se tokom meča drugog kola B grupe Lige šampiona požalio se na bol u preponama. Oven je zamenjen već tokom prvog poluvremena, posle samo 20 minuta igre, a ’crveni đavoli’ su i pored njegovog odsustva uspeli da savladaju nemački Volfzburg sa 2:1.

Menadžer Mančestera, Aleks Ferguson, podsetio je da je 29-godišnji fudbaler i prethodnih dana imao probleme sa preponama, ali je naglasio da povreda nije ozbiljnije prirode i da očekuje da će Oven nakon tri nedelje biti spreman za povratak na teren.

Povreda je došla u najgorem mogućem trenutku za napadača, koji je morao da napusti teren pred selektorom Engleske Fabiom Kapelom. Oven, koji pokušava da se nametne Kapelu i vrati se u nacionalni tim, moraće da sačeka novu priliku kako bi dokazao selektoru da zaslužuje novu priliku.

"Ljudi pričaju o meni kao da sam u poznim tridesetim ili da imam preko 40 podina. Ja imam samo 29 i nisam prestar za reprezentaciju. Ne kažem da je lako ući u tu ekipu, naročito sada kada tim postiže odlične rezultate. Međutim, ja imam veliku želju da uspem, tako je bilo uvek kada se radilo o mom igranju za Englesku", ocenio je Oven.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: