Dijara ne igra protiv Olimpika

Trener madridskog Reala Emanuel Pelegrini neće moći u sredu u meču Lige šampiona protiv Olimpika iz Marseja da računa na Lasanu Dijaru.

Izvor: B92

Utorak, 29.09.2009.

16:37

Default images

’Kraljevski klub’ je na svom zvaničnom sajtu objavio da se Dijara još uvek nije oporavio od povrede ramena. Osim francuskog internacionalca, na listi povređenih nalaze se i napadač Rud Van Nistelroj, defanzivac Alvaro Arbeloa i Kristof Metcelder, dok je španski repezentativac Serhio Ramos u kombinaciji za predstojeći meč Lige šampiona, iako još uvek nije potpuno spreman.

U prvom kolu Lige šampiona Madriđani su kao gosti savladali ekipu švajcarskog prvaka Ciriha sa 5:2.

Real produžio saradnju sa kompanijom 'Bvin'

Real je u utorak takođe saopštio da je produžio sponzorski ugovor sa austrijskom kladionicom ’Bvin’ do 2013. godine. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, ’kraljevski klub’ će prema odredbama novog ugovora, dobijati godišnje preko 20 miliona evra.

Predsednik Raeala Florentino Peres je istakao da se kompanija 'Bvin' tokom proteklih godina pokazala kao lojalan partner, koji razume sport.

Kladionica ’Bvin’ je generalni sponzor Reala od 2007. godine, a stari ugovor sa ovom austrijskom kompanijom, vredan između 15 i 20 miliona evra godišnje, isticao je narednog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: