Robinjo van terena još tri nedelje

Fudbaler Mančester sitija Brazilac Robinjo pauziraće još tri nedelje pošto se nije dovoljno oporavio od povrede desnog skočnog zgloba.

Izvor: B92

Utorak, 29.09.2009.

15:12

Default images

Robinjo se povredio dok je igrao za Brazil, posle čega je propustio četiri utakmice Sitija. U tom klubu su očekivali da će se 25-godišnji napadač na teren vratiti ove nedelje, ali je njegov povratak na teren odložen. "Robinjo još uvek nije počeo da trenira i za sada samo radi u teretani. Očekujemo da će se vratiti na teren tek za tri nedelje",sopštio je trener Sitija Mark Hjuz.

Robinjo je karijeru počeo u Santosu, a 2005. godine je prešao u Real Madrid, za koji je odigrao 132 utakmice i postigao 35 golova. Sa ’kraljevskim klubom’ napadač je osvojio dve titule šampiona i Superkup Španije.

Brazilac je prošle godine, poslednjeg dana prelaznog roka iz Reala prešao u Mančester siti za 42,5 miliona evra, što je rekordan transfer u engleskom fudbalu. Robinjo je za nacionalni tim odigrao 71 meč i postigao 19 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: