Arsenal: Denilson pauzira 2 meseca

Vezni fudbaler Arsenala, Brazilac Denilson, neće moći da igra dva meseca zbog povrede leđa.

Izvor: B92, BBC

Ponedeljak, 28.09.2009.

16:23

Default images

21-godišnji fudbaler se povredio 12. septembra, tokom meča sa Mančester sitijem, u kojem je Arsenal poražen sa 4:2. Prošle sezone Denilson je odigrao 27 premijerligaških utakmica, više od bilo kog saigrača, a nedavno je nagrađen novim, višegodišnjim ugovorom.

Ove sezone, Denilson je odigrao 6 mečeva i postigao jedan gol. Brazilac je stigao u London 2006. godine, kao kapiten brazilske reprezentacije do 19 godina, iz Sao Paola za 4.3 miliona funti.

Denilsona očekuje pauza, a trener Arsenala Arsen Venger u utorak u meču Lige šampiona protiv Olimpijakosa u Londonu neće moći da računa ni na napadača Niklasa Bentnera, koji je pretrpeo lakšu povredu u saobraćajnoj nesreći u nedelju.

"Bentner nije trenirao danas, pošto je ugruvan i potresen. Sigurno neće biti u timu za sutrašnji meč protiv Olimpijakosa", izjavio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: