Jovanović na meti Valensije

Prema pisanju „Super Deportea“, Valensija je zainteresovana za dovođenje srpskog reprezentativca Milana Jovanovića na kraju sezone.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.09.2009.

09:20

Default images

Jovanović, koji je u Standard iz Liježa došao 2006. godine i do sada je postigao 68 golova na 113 utakmica, na kraju sezone će biti slobodan igrač pošto mu ugovor ističe u junu 2010. godine. Srpski fudbaler će već u januaru imati odrešene ruke da pregovara sa svim zainteresovanim klubovima.

28-godišnji Jovanović, koji igra na pozicijama levog krila i centarfora, već neko vreme ima problema sa kolenom koje će verovatno biti operisano na kraju sezone.

Jovanović bi na Mestalju došao kao eventualna zamena za Davida Vilju ili svog saigrača iz reprezentacije Nikolu Žigića, ukoliko bi neko od dvojice napadača u međuvremenu napustio Valensiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: