Partizan doputovao u Čikago

Košarkaši Partizana proveli su svoj prvi radni dan u Čikagu, gde se trenutno nalaze u okviru svoje turneje po SAD.

Izvor: B92, kkpartizan.rs

Subota, 26.09.2009.

13:01

Default images

’Crno-beli’ su odradili prvi trening u dvorani Univerziteta Purdju gde će odigrani svoj prvi meč na turneji protiv selekcije Srednjeg istoka koju čine igrači bez angažmana. Prvi deo treninga odrađen je u teretani, nakon čega su košarkaši Partizana dobili i zvanične NBA lopte, posle čega su počeli da se privikavaju na nove uslove.

Prethodne večeri, odmah posle sletanja na aerodrom u Čikagu, šampione Srbije dočekali su predstavnici srpske populacije u ’vetrovitom’ gradu, u restoranu „Tesla“ koji je tom prilikom bio ukrašen ’crno-belim’ bojama.

Druženje sa srpskom populacijom, koja je pokazala veliko interesovanje za gostovanje ’crno-belih’, košarkaši Partiana nastaviće u subotu uveče u restoranu „Crocker’s“.

Igrači Partizana imaće slobodno prepodne u subotu koje će iskoristi da se upoznaju sa samim gradom Čikagom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: