Jao Ming propušta celu sezonu

Centar Hjuston Rokitsa Jao Ming defintivno neće igrati u sezoni 2009/2010 zbog povrede stopala.

Izvor: B92, AP

Četvrtak, 24.09.2009.

19:20

Default images

Iako oporavak teče dobro, Ming ne želi da ponovi grešku iz 2008. godine kada se posle povrede prebrzo vratio na teren da bi igrao ana Olimpijadi. „Rendgendska slika izgleda dobro, kosti lepo zarastaju. Ipak, nema šansi da zaigram sledeće sezone. Ne želim da žurim jer hoću da se potpuno oporavim ovoga puta, već sam bio u sličnoj situaciji“, izjavio je 29-godišnji Ming.

Kineski gorostas povredio se osmog maja u utakmici polufinala zapadne konferencije sa los Anđeles Lejskersima. Posle nove povrede, spekulisalo se da li će Ming ikada moći ponovo da zaigra.

„Biću sposoban da igram. Želim da igram košarku, to je moj život. Ali verujte mi da je dugoročno bolje da sada pauziram“, kaže Ming.

Jao Ming je 2002. izabran na draftu kao prvi pik od strane Hjuston Rokitsa, a najbolje je igrao u sezoni 2006/2007 kada je prosečno beležio 25 poena i 9.4 skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: