Ibrahimović povredio skočni zglob

Napadač Barselone i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović, povredio je skočni zglob na prvenstvenom meču sa Rasingom iz Santandera (4:1).

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 23.09.2009.

16:50

Default images

On će naredne subote najverovatnije propustiti meč protiv Malage, koji se igra u okviru petog kola prvenstva Španije. Španski mediji su naveli da je pod zankom pitanja i njegovo učešće u meču Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva. Barselona će ugostiti ukrajinski klub 29. septembra.

"Testovi su potvrdili da je reč o istegnuću ligamenata skočnog zgloba desne noge. Učešće Ibrahimovića u meču protiv Malage za sada ostaje neizvesno", saopštio je aktuelni španski i evropski prvak.

Ibrahimović je u trijumfu Barselone nad Rasingom postigao svoj četvrti gol u četiri prvenstvena meča za katalonski klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: