Doček i za Slovence

Slovenačkim košarkašima, koji su se vratili sa Evropskog prvenstva u Poljskoj sa osvojenim četvrtim mestom je na ljubljanskom aerodromu priređen svečani doček.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.09.2009.

20:36

Default images

Na improvizovanoj konferenciji za novinare predsednik Košarkaškog saveza Slovenije Dušan Šešok izjavio je da je "uradjen veliki posao, jer su se košarkaši probili u polufinale što do sada nije uspelo".

Šešok je naveo probleme sa povredjenim igračima Benom Udrihom, Goranom Dragičem i Matjažom Smodišem, kao i sistem takmičenja, koji im "nije išao na ruku, jer su Srbi imali 30 sati vremena više da se pripreme na odlučujuću polufinalnu utakmicu".

"Projekat Evropsko prvenstvo 2009. je završen, a iduće godine nas čeka svetsko prvenstvo na koje se Slovenija zasluženo kvalifikovala, kao i sledeće Evropsko prvenstvo 2011.godine", rekao je Šešok.

Veliki doček priredjen je košarkašima i u centru Ljubljane na kojem je bilo prisutno nekoliko hiljada gradjana, a košarkaše su pozdravili gradonačelnik Zoran Janković i ministar obrazovanja Igor Lukšič.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: