Vidić pred LŠ: Zaboraviti Rim

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić rekao je će svi u tom klubu biti razočarani ako ekipa ove sezone ne uspe da osvoji Ligu šampiona.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.09.2009.

15:01

Default images

Mančester junajted prošle sezone nije uspeo da odbrani titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu u Rimu izgubio od Barselone sa 0:2. Fudbaleri Aleksa Fergusona takmičenje u Ligi šampiona počinju u utorak utakmicom protiv Bešiktaša u Istanbulu.

"Svi u Mančester junajtedu će biti veoma razočarani ako klub ove sezone ne osvoji titulu u Ligi šampiona. Očekivanja su i dalje velika, uprkos tome što smo promenili tim", rekao je Vidić medijima.

"Naš cilj je isti - osvajanje Premijer lige i Lige šampiona. Verujemo da će navijači ove sezone imati razloga za zadovoljstvo i mi nameravamo da ih usrećimo trofejima."

Reprezentativac Srbije istakao je i da niko od igrača ne razmišlja o porazu od Barselone u finalu Lige šampiona.

"Niko više ne razmišlja o tom porazu. Želimo ponovo da postanemo najbolji tim u Evropi. Mislim da možemo da osvojimo trofej Lige šampiona."

Ekipu sa Old Traforda napustili su Kristijano Ronaldo i Karlos Tevez, ali Vidić je rekao da Junajted ima dovoljno dobre fudbalere koji će ih dostojno zameniti.

"Sigurno je da će nam nedostajati golovi Ronalda i Teveza. Medjutim, Mančester ima mnogo mladih i talentovanih fudbalera koji mogu da pojačaju ekipu. Možda 'na papiru' izgleda da smo slabiji nego prošle sezone, ali na terenu je druga situacija. Pokazaćemo svima da možemo da ostvarimo cilj", smatra Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: