Fantasy šampion Evrope na B92

Posetioci sportske stranice B92 od ovog vikenda imaju priliku da se zabave uz novu fantasy igru – Šampion Evrope 2009/2010.

Izvor: B92

Subota, 12.09.2009.

21:58

Default images

Za razliku od prošlogodišnjeg izdanja, kada su u toj igri bili ponuđeni samo klubovi u Ligi šampiona, sada su uključene i ekipe iz Lige Evrope, čije ćete mečeve moći da pratite na TV B92. Zanimljivosti vezane za evropska takmičenja čitajte u našem fantasy blogu, koji od početka sezone prati Premijer ligu.

Kao i do sada, selektirate ekipu od 15 igrača (2 golmana, po 5 odbrambenih i veznih igrača i 3 napadača), od kojih za svako kolo birate po 11.

Detalje vezane za broj dozvoljenih izmena u pojedinim kolima možete pročitati u pravilima.

Prijavite se svojom adresom i šifrom iz e-mail poruke koju ste dobili prilikom registracije. Učesnici ostalih fantasy igara na B92 prijavljuju se istim e-mailom, uz istu šifru.

Igrajte se sa nama...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: