Stepanović: "Nismo još prvaci"

Fudbaleri novosadske Vojvodine dočekuju u nedelju od 16.30 časova Smederevo u četvrtom kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Subota, 12.09.2009.

09:57

Default images

Ekipa Dragoslava Stepanovića za sada ima stoprocentan učinak i deli prvo mesto na tabeli sa OFK Beogradom koji je takođe bez poraza. „Oni su vešto balansirana ekipa u svim linijama tima, inače idealno postavljenim, s tim što, čini mi se, napad deluje najubedljivije. "Isekao" sam neke video zapise sa utakmice Smederevaca sa Metalcem i moji igrači će videti pojedine situacije“, kaže Stepanović.

Iskusni trener upozorava da bi Novosađani trebalo da prevaziđu, kako kaže, kuloarske priče i tapšanja po ramenu po sistemu "vi ste već šampioni, bićete prvaci".

„To je najgora moguća varijanta i moramo da je prevaziđemo. U svaki meč moramo da ulazimo kao da je odlučujući i samo po tom modelu možemo da napravimo ono što od nas očekuju navijači i prijatelji kluba. Smederevci će pokušati da nam podmetnu nogu. Znaju nas, kao i činjenicu da mnogo toga zavisi od dnevne forme i raspoloženja. Imaju opasnog Ćerana, igrača koji sve radi kao kompjuter. On će voditi ekipu koja želi da nam prekine seriju koja je, istina kratka zasad, ali smo na nju ponosni. Nama je značajno da je nastavimo i dočekamo dva derbija zaredom sa "večitima" u dobrom ritmu i atmosferi“, izjavio je Stepanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: