Micov u Kaha Laboralu

Krilni košarkaš Vladimir Micov novi je član španskog Kaha Laborala (nekadašnje Taukeramike).

Izvor: B92

Petak, 11.09.2009.

21:57

Default images

24-godišnjak u Vitoriju stiže iz grčkog Panioniosa, gde je završio prošlu sezonu pošto je prethodno nosio dres Budućnosti iz Podgorice.

Na šest mečeva grčkog šampionata Micov je u proseku beležio devet poena i 4.2 skoka. U redovima Budućnosti na osam mečeva Evrokupa prošle sezone imao je prosek od 11.4 poena, 3.6 skokova i 2.5 asistencije.

On je član Budućnosti od 2005. godine, a u međuvremenu je jednu polusezonu proveo u Partizanu.

Micov je karijeru počeo u Beopetrolu, da bi kasnije prešao u Crvenu zvezdu. Takođe je bio član OKK Beograda i Lavova.

Bio je član kadetske, omladinske i mlade reprezentacije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore. Na kadetskom evropskom prvenstvu 2001. godine osvojio je zlatnu medalju u timu sa Lukom Bogdanovićem, Darkom Miličićem, Kostom Perovićem....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: