Kraj sezone za Joana Đurua

Odbrambeni fudbaler Arsenala Joan Đuru i definitivno će zbog povrede kolena propustiti ostatak sezone, potvrdio je trener tog londonskog kluba Arsen Venger.

Izvor: B92, Goal

Petak, 11.09.2009.

17:15

Default images

Švajcarski internacionalac je nedavno operisao koleno, i biće van terena šest do osam meseci. "Joan je operisan i van terena će biti između šest i osam meseci, što je veliki udarac i za njega i za klub. Moraćemo da budemo strpljivi", rekao je Venger za ’Dejli Telegraf’.

Venger će u nastavku sezone na poziciji štopera moći da računa na Tomasa Vermalena, Vilijama Galasa, Mikaela Silvestrea i Filipa Senderosa.

Francuski stručnjak takođe neće moći da računa ni na napadača Andreja Aršavina koji će propustiti naredne tri utakmice zbog povrede prepona. Sa druge starne u ekipu se vraćaju Tomaš Rosicki i Sesk Fabregas, koji će biti spremni za prvenstveni duel sa Mančester Sitijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: