Bekenbauer nezadovoljan odbranom

Predsednik minhenskog Bajerna Franc Bekenbauer izjavio je da ta ekipa ima mnogo problema sa odbrambenim igračima i da je odlazak Lusija možda bio greška.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 10.09.2009.

18:07

Default images

"Naš problem su odbrambeni igrači i nadam se da će trener Luj van Gal ubrzo pronaći rešenje. Možda je greška što smo pustili Lusija da ode iz kluba. On je prethodnih godina bio jedan od najpouzdanijih igrača", rekao je Bekenbauer. Lusio je pre početka sezone otišao iz Bajerna u Inter, pošto Van Gal nije želeo da mu unapred obezbedi mesto u prvom timu.

Odbrambeni igrači Danijel van Bujten i Holger Badstuber su na prethodnim utakmicama u nekoliko navrata loše reagovali, zbog čega je ekipa primila "lake" golove.

Posle četiri kola u Bundesligi Bajern zaostaje pet bodova za liderima Hamburgom i Bajerom iz Leverkuzena.

"Van Bujten nije igrao mnogo prošle sezone, a do pre dva meseca nisam ni znao da je Badstuber u našem timu", rekao je Bekenbauer.

Badstuber je prošle sezone igrao u rezervnom timu Bajerna. Bekenbauer je rekao i da golman Mihael Rensing neće imati "svetlu budućnost" u Bajernu.

"Žao mi je Mihaela, ali neće napredovati ako nastavi ovako da brani", rekao je 63-godišnji Bekenbauer.

Rensing je godinama bio zamena Oliveru Kanu, a mesto u prvom timu izgubio je još kod trenera Jirgena Klinsmana. Van Gal mu je pružio priliku, ali ga je ubrzo zamenio veteranom Hans-Jerg Butom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: