Anđelković šest nedelja van terena

Rukometni reprezentativac Srbije Danijel Anđelković odsustvovaće sa terena najmanje šest nedelja.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.09.2009.

14:49

Default images

Srednji bek Pik Segeda povredio je na trening utakmici desno rame, prve lekarske prognoze nisu bile ohrabrujuće, ali operacija ipak neće biti neophodna. „Bio sam na pregledu u Đeru kod najboljeg lekara u Mađarskoj, pravog stručnjaka za rame, i on mi je rekao da nikako ne idem „pod nož“ nego da probamo da zalečimo rame na drugi način“, rekao je Anđelković.

Anđelković se povredio na turniru u Nemačkoj kada ga je protivnički igrač snažno povukao za ruku.

„Dve nedelje pauze, apsolutno mirovanje, onda naredne dve nedelje treninzi u teretani pa od četvrte do šeste nedelje rad sa loptom. Posle toga ćemo znati. Ako ne bude napretka, moraću na operaciju“, kaže Anđelković.

Srpski reprezentativac kaže da je još uvek neizvesno da li će moći da igra za nacionalni tim u januaru na Evropskom prvenstvu u Autriji.

„Još uvek se ništa ne zna. Posle šest nedelja ću imati jasniju sliku. Ukoliko budem mogao, naravno da sam tu za Srbiju. Ako ne bude bolje, moraću na operaciju i, nažalost, propustiću Evropsko prvenstvo u Austriji. Nadam se najboljem“, izjavio je Anđelković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: