Fudbaleri Zvezde se vraćaju u BG

Fudbaleri Crvene zvezde vraćaju se u sredu iz Ivanjice gde su proveli prethodnih pet dana kako bi se u miru pripremali za nastavak sezone.

Izvor: B92

Sreda, 09.09.2009.

14:11

Default images

Proteklog vikenda nisu se igrale utakmice u Jelen Superligi Srbije zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. „Crveno-beli“ nisu odigrali nijednu prijateljsku utakmicu u Ivanjici, jer trener Vladimir Petrović nije želeo igrače da izlaže riziku od eventualnih povreda koje su česte na utakmicama pripremnog karaktera.

Jedan od razloga povratka u Beograd u sredu jeste i želja da se prisustvuje utakmici Srbija – Francuska u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

„Jedva čekamo da počne ta utakmica. Sve je na strani Srbije i bodrićemo starije drugove sa tribina“, rekli su Zvezdini igrači Nenad Srećković i Miloš Malović.

U narednom kolu Jelen Superlige Crvena zvezda dočekuje u subotu ekipu Metalca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: