Protiv Francuza navijajmo sportski!

Samo par dana je ostalo do utakmice između Srbije i Francuske koja bi mogla da bude presudna za plasman naše reprezenatcije na Svetsko prvenstvo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2009.

23:27

Default images

Ipak, da li će se utakmica uopšte igrati zavisi i od ponašanja naših navijača, jer su ’galski petlovi’ u nekoliko navrata zapretili da će napustiti teren ukoliko gledaoci budu zviždali njihoj himni.

Koliko puta se svakome od nas desilo da pored zvižduka i povika ne možemo da prepoznamo himnu koja se u tom trenutku intonirala? Takva pojava kao što je zviždanje tuđoj himni postale je redovna pojava na utakmicama naše repzentacije. U najvažnijem meču sadašnje generacije reprezenatativaca, kako su mediji nazvali meč između Srbije i Francuske takvo ponašanje bi moglo da ima ozbiljne posedice za našu reprezentaciju.

Kompletan tekst možete da pročitate u našoj temi "Meč sa Francuskom: Navijajmo sportski".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: