UO potvrdio Stevanovića

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan potvrdio je odluku da Goran Stevanović u narednih godinu dana obavlja ulogu šefa stručnog štaba.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2009.

21:42

Default images

Čelni ljudi "crno-belih" jednoglasno su podržali Stevanovića, koji je ekipu preuzeo u subotu, kada je kormilo napustio Slaviša Jokanović.

"Dobro znamo kakve je Stevanović imao rezultate u Železniku i reprezentaciji. On je pokazao veliki kvalitet i kao Jokanovićev pomoćnim. Stevanović je bio naša jedina opcija. Naglašavam da ni sa jednim drugim trenerom, bilo domaćim ili stranim nismo pregovarali", rekao je predsednik Upravnog odbora Partizana Dragan Đurić.

S obzirom da novi trener već ima ugovor sa Partizanom, njemu će se samo revidirati primanja, pošto će mu plata biti povećana.

"O tome brine sportski direktor Ivan Tomić. Ja očekujem da će naša saradnja sa Stevanovićem biti duža od godinu dana", tvrdi Đurić.

Odlazak Jokanovića iznenadio je sve u klubu, a Đurić ističe da je rastanak bio sporazumni i prijateljski.

"Jokanović je veliki trener, veliki čovek, baš kao što je bio i veliki igrač. Zahvaljujemo mu se na rezultatima koje je postigao i uvek će imati mesto u Partizanu. On je prvi trener našeg tima koji je dva puta uzastopno osvajao duplu krunu. Odluka da ode bila je njegova i prijateljski smo se rastali", rekao je Đurić i dodao da će Partizan sva dugovanja prema Jokanoviću izmiriti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: