Partizan:Stevanović ostaje,UO danas

Stevanović ostaje trener Partizana najmanje do zime, sednica UO ipak u ponedeljak uveče.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2009.

12:25

Default images

Goran Stevanović koji je na klupi Partizana zamenio Slavišu Jokanovića, ostaće na tom mestu najmanje do kraja polusezone, prenose beogradski mediji. U zavisnosti od rezultata do zime, nekadašnji igrač crno-belih i pomoćnik selektora SCG u Nemačkoj, mogao bi da dobije priliku i na duže staze.

Iako je najavljivan povratak Mateusa, od toga po svemu sudeći nema ništa. Mnogi članovi UO smatraju da pitanje trenera možda i nije najveći problem crno-belih u ovom trenutku. Stevanović (od 9.godine u klubu kao igrač) je već vodio samostalno Železnik, ima dosta iskustva i kao pomoćnik selektora, ali i najbolji uvid u tim koji će voditi, što je takodje važan detalj, jer možda i ključna utakmica za ambicije Partizana u Ligi Evrope sledi za 10-ak dana u Beogradu.

Veći problem za crno-bele je rascep izmedju dve struje u klubu, koji je i dalje je toliko veliki da situacija može da se reši samo pobedom jedne opcije. Da pobeda u Žilini i atmosfera oko utakmice nacionalnog tima sa Francuskom nisu smirili strasti, govori i činjenica da se vodeći ljudi kluba ponovo sastaju. Kako se nezvanično može saznati sednica UO kluba ipak će biti održana u ponedeljak uveče, iako je bilo najava da će biti odložena.

Mnogi očekuju i još burniji sastanak od onog koja je nagovestio probleme u Humskoj 1.

Оstaje i nejasna situacija oko sportskog direktora Ivana Tomića i Gordana Petrića. Mnogi su najavljivali njihov odlazak u slučaju smene Slaviše Jokanovića. Dosadašnji trener crno-belih je već u Španiji, a Tomić je dan nakon sporazumnog raskida ugovora izjavio " da izuzetno ceni Stevanovića i stručni štab, koji je upoznat sa situacijom u klubu".

Sednica UO daće odgovor na mnoga pitanja koja moraju da dobiju svoj odgovor, utakmica sa Tuluzom i nastavak prvenstva su blizu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: