Murinjo: "Fabio gledaj svoja posla"

Trener Intera Žoze Murinjo kritikovao je kapitena Italije Fabija Kanavara, zbog saveta koje je dao tinejdžeru Davideu Santonu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 04.09.2009.

10:31

Default images

Odbrambeni igrač Juventusa predložio je 18-godišnjem Santonu da u januaru napusti Inter ukoliko ne dobija šansu da igra, kako bi ušao u sastav reprezentacije za Svetski kup u Južnoj Africi.

Santon je debitovao za „Azure“ u junu, posle impresivnih partija za Inter u drugom delu prošle sezone, ali ga Murinjo nije stavljao u tim na startu ove sezone.

„Igrači poput njega i 19-godišnjeg Marija Balotelija moraju da igraju, a ne samo da treniraju“, rekao je Kanavaro novinarima pred utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje Italija u subotu igra protiv Gruzije, a u sredu protiv Bugarske.

„On mora da pronađe način da igra. U suprotnom rizikuje da propusti Svetski kup“, dodao je Kanavaro.

Murinjo je uzvratio na ovu „strelicu“ da bi Kanavarov savet mogli da poslušaju njegovi saigrači iz Juventusa.

„Kanavaro je još uvek igrač, a već priča kao trener, sportski direktor i predsednik. On greši i zaboravlja neke detalje koji nisu briga Intera. Na primer, on i Kjelini igraju u Juventusu, što znači da Legrotalje treba da promeni tim u januaru, ako ne želi da propusti Svetski kup. O toj opciji verovatno treba da razmisli i Đovinko“, uzvratio je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: