Počinje Vilotićev memorijal

U Subotici počinje 16. memorijalni turnir "Stevan Vilotić Ćele". Tradicionalno takmičenje i ove godine okuplja četiri omladinske selekcije.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.09.2009.

10:37

Default images

Osim domaćina i aktuelnog pobednika Srbije, na turniru će učestvovati i selekcije Izraela, Mađarske, kao i prvak Evrope Ukrajina.

U četvrtak od 16 sati i 30 minuta na terenu Bačke 1901 igraće Srbija i Mađarska, dok će na igralištu Tavankuta snage odmeriti Izrael i Ukrajina.

"Prevashodni cilj je budućnost. Gledamo ka prvenstvu sveta, a pre toga ka prvenstvu Evrope i kvalifikacijama. Turnir je odlična stanica sa koje krećemo napred. Gajimo veliki optimizam i nadamo se ostvarenju najboljeg rezultata. Turnir "Stevan Vilotić Ćele" je među prestižnim, verujem da će to svakom igraču biti dodatna inspiracija da se pokaže u što boljem svetlu", kaže trener srpske reprezentacije Miloš Miljanić.

U petak od 16.30 u Senti igraju Mađarska i Ukrajina, a na Gradskom stadionu u Subotici Srbija i Izrael. U subotu je slobodan dan, a u nedelju u Subotici igraju Izrael i Mađarska, dok će se Srbija i Ukrajina sastati na stadionu Bačke 1901.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: